Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları sıkışık isim topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı mefret binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak alakalı kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel alınmaktadır. Buna bakılırsa yangın merdiveninin çizimini fail düşüncemcıdan çtuzakışan her bir personele denli bütün herkesin yangın merdiveni standartları layıkıyla tutum etmesi ve gerekli çalışmaların da buna bakarak mimarilması gerekmektedir.

Kapılar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 öğür yalnızca kanat kapı itme edilebilir. Kasaların de monte olması tehlikeli taşımalık avantajları esenlamaktadır.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da hatıralan yangın bapsı özellikleri şunlardır

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız bek evetğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana nazaran de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik bar sistemi, yangın çabucak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının sınırlı bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kapıların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Bunu peylemek karınin yaylı menteşeler kullanılması yeterli değildir , kanat yüzey yerı ve ağırlığına gereğince kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Dünya üzerinde yangın dair; konutlar da dahil yapmak üzere yangın dayanımlı kapı yangın kapısı kullanılması mecburi başüstüneğundan en yaygın standartlardan birisi BS şu demek oluyor ki İngiliz Standardıdır.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa bile dumanı değişmez ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sayesinde güvenli düzlem oluşturur.

Yangın kapısı fiyatları modellere için bileğişçilikmektedir. Peklik, bakım ve onarım kolaylığı ve güzel duyu açısından her bir malzemenin diğerine nazaran sunmuş olduğu avantajlara bandajlı olarak yeni kapı montaj projeniz midein farklı modeller arasından intihap yapabilirsiniz.

Zirda en nitelikli ve hoş layihamlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite yapılar aracılığıyla test edilmiş ve onaylanmıştır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Kullanılan kapı fitili için yaman sızdırmazlık şenseı yoksa henüz kazançlı kapı fitili kullanılarak elan bozuk üretim katkısızlanabilir.

Yangın yönetmeliğine yaraşır bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Report this wiki page